Orgdjsblacksponsor
HOVEDSPONSOR

Sponsorer

MAGION Kultur og Idræt blev skabt med hjælp fra en lang række byggesponsorer. De var med til at skabe de fysiske rammer for det levende idræts- og kulturliv, der i dag trives i MAGION. 

MAGION arbejder løbende på at udvikle rammerne og sætte aktiviteter i gang til gavn for alle i Billund Kommune og hele det midtjyske område. Til det formål søger vi hele tiden nye samarbejdspartnere og sponsorer - de er uundværlige.

Der er forskellige sponsormuligheder at vælge i mellem. Alle sponsorer får synlig og direkte markedsføring direkte i MAGION, på vores sociale medier og hjemmeside. Der er også mulighed for at vælge en firmaaftale, der inkluderer fordele for medarbejdere m.v.. 

MAGION +Partners:

Med MAGION +Partners ønsker vi at skabe en partnerklub med det formål at støtte events i MAGION. Partnerkonceptet kan du se her. Konceptet rummer medarbejderfordele, synlighed og et netværksmøde. Er I interesseret i at høre mere eller blive skrevet op som MAGION +partner så kontakt MAGION på msh@magion.dk eller 32224966.

Se sponsorerne

Lokalesponsor:

Bliv lokalesponsor i MAGION og få synlighed direkte i MAGION og støt samtidigt de lokale rammer for idræt og kultur. Firmaaftalerne varierer afhængig af lokalet du vælger at sponsorere - omklædning, mødelokale, fitness m.m. Et lokalesponsorat inkluderer også synlighed på infoskærme i MAGION. Kontakt MAGION på msh@magion.dk eller 32224966.

Se sponsorerne

Skærmsponsor i MAGION og MAGION Fitness: 

For 1.999 kr. pr. år får du dit budskab på vores 5 infoskærme placeret centralt i MAGION og MAGION Fitness. Læs mere

 

Interesseret i en sponsoraftale?

Ønsker du at støtte MAGION Kultur- & Idrætscenter eller ønsker du at vide mere om vores sponsorater, er du velkommen til at kontakte MAGION på

tlf. 32 22 49 60 eller via mail til hsa@magion.dk.

På forhånd mange tak.