Orgdjsblacksponsor

THE SHOW - A tribute to ABBA

Torsdag d. 20. April 2017

 

KLIK HER FOR KØB AF BILLET

I 2017 er det 45 år siden eventyret om de svenske popkonger og –dronninger begyndte. Abba udgav den første single, ”People need love”, i 1972

Kort efter den første single udgivelse kom det store internationale gennembrud, da Abba med sangen ”Waterloo” vandt det Europæiske Melodi Grand Prix i Brighton, England i 1974.

”Waterloo” blev gruppens store gennembrud og blev efterfulgt af en lang liste af hits, der indtog førstepladserne på hitlister over hele verden. Det er ingen hemmelighed, at ABBA ikke har turneret i flere årtier, så musikken og legenden om den svenske succes bæres videre af "THE SHOW – a tribute to ABBA", som ifølge den Officielle Internationale ABBA Fan Klub er det bedste ABBA hyldestshow i verden.

THE SHOW blev skabt i 2001 og har siden haft 15 års imponerende succes i hele verden. Med næsten 700 koncerter i 40 lande over 5 kontinenter og med mere end 2 millioner solgte billetter har THE SHOW givet ABBA´s musik ny succes og nyt liv for fans i flere generationer.

THE SHOW er ikke bare endnu en billigt look-a-like hyldest til ABBA. Det, der adskiller THE SHOW fra mængden af kopier, er først og fremmest de to kvindelige forsangere, der ikke bare ligner originalerne, men som også synger så meget som Agnetha og Anni-Frid, at selv de mest kritiske fans må overgive sig.

For at give THE SHOW en endnu mere original lyd optræder flere af de oprindelige ABBA musikere som gæstestjerner i THE SHOW. På denne turne´ kan publikum se frem til at møde den legendariske saxofonist Ulf Andersson, der turnerede med det originale ABBA og som komponerede musikken til hittet I Do, I Do, I Do, I Do, I Do sammen med det originale ABBA medlem Benny Andersson.

 

PRISER

Show: Fra 350,- inkl. gebyr til billetlugen.dk

2 retters menu: 199,-

 

KLIK HER FOR KØB AF BILLET - Til show både med og uden menu.

KLIK HER FOR KØB AF 2 RETTERS MENU - Hvis du ikke fik købt menu sammen med show billetten.

 

SPISNING FØR SHOW

MAGION café tilbyder en 2 retters menu inden THE SHOW - A tribute to ABBA.

Menuen er sammensat af vores kokke i caféen. Hvis du ønsker yderligere informationer om denne kan du kontakte MAGION Café på 32 22 49 60.

Når du har bestilt bord/menu gennem denne side, får vi automatisk få besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer.

Skulle I have yderligere spørgsmål, specielle ønsker eller ønsker at booke til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

Vi glæder os til at forkæle jer.

MAGION Café

 

VIGTIGE TIDER

Spisning starter kl. 18.00

Dørene åbnes kl. 19.30

Showet starter kl. 20.00

 

MERE INFO OM SHOWET

Link til hjemmeside: www.the-show.com

Link til Facebookside: https://www.facebook.com/THESHOW.A.TRIBUTE.TO.ABBA/?fref=ts

Youtube video: https://www.youtube.com/watch?v=ocFpaas_iHs

MAGION Kultur & Idræt

"Synes godt om" os på facebook og få de nyeste nyheder, billeder, tilbud, m.m.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 32 22 49 60 eller skriv til os på kontakt@magion.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.