Orgdjsblacksponsor

Spisning inden Kim Larsen i MAGION med Peter og De Andre Kopier

KØB BILLET - 114 kr. inklusive gebyr

MAGION giver opvarmningen til Kim Larsen den 5. juli et skud ekstra nostalgi.

For 114 kr. inkl. gebyr får gæsterne en grillmenu & musikalsk underholdning med Peter og De Andre Kopier i MAGION - alt sammen i gåafstand fra koncerten med Kim Larsen på Grindsted Stadion. Den musikalske underholdning er gratis, men spisning kan købes på forhånd. Køb af spisning på dagen koster 149 kr. Det er ikke tilladt at medbringe egen mad og drikkevarer.

Med en kombination af Peter og De Andre Kopier og lækker grillmenu kan publikum ikke undgå at komme i den rette feststemning inden den originale Larsen går på scenen i Gryden. 

Man siger, at Peter og De Andre Kopier er som at løse returbillet til Kim Larsens tidligste år med og uden Gasolin – et super-nostalgisk genhør, hvor luftguitaren ruskes til Strengelegen og der er gang i Rabalderstræde.

Spisning starter kl. 17.00 – baren er åben fra kl. 16.30 

Læs mere om Peter & De Andre Kopier - Danmarks Bedste Gasolin’ Show
www.peterogdeandrekopier.dk
www.facebook.com/kopierne

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

MAGION har handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.


Læs mere om koncerten på www.magion.dk

Skulle der blive brug for overnatning i Grindsted efter koncerten, kunne Danhostel Grindsted-Billund være en mulighed. Se mere og book værelse på www.danhostel-grindsted.dk.

MAGION Kultur & Idræt

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra

Torsdag den 7. marts

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra

Lars Lilholt - Storyteller

Lørdag den 17. november 

Koncerten Storyteller kapitel 3 

 

Gintberg re(d)der verden - Live 2018

Lørdag den 27. oktober kl. 20.

Gintberg redder verden - comedy show

Forladte Steder - De nye Eventyr

Torsdag den 23. august

Forladte Steder - Nye Eventyr med Jan Elhøj & Morten Kirckhoff