Orgdjsblacksponsor

Søs Fenger - Julekoncert

Fredag den 15. december kl. 20.00

Kom til en stemningsfuld julekoncert med Søs Fenger kvartet.

KØB BILLET

Billet: 275 kr.

Koncert og spisning: 474 kr. Spisning er lukket!

Søs Fenger nyder den helt særlige stemning når hun spiller julen ind og åbner nu derfor som noget helt nyt dørene til hendes helt private julerepertoire.

Til koncerten vil du kunne opleve Søs helt tæt på i både julesange og salmer sammen med hendes egne og kendte sange, som selvfølgelig også vil være med på repertoiret.

Søs tilføjer sangene små anekdoter og tanker om Julen, traditionerne som hun kan lide dem, benytter anledningen til at summe op på livet, kærligheden, savn og afsavn, glæde og hendes egne erfaringer på kryds og tværs som det ser ud i juletiden og slutningen på året.

Publikum vil kunne synge med på mange af de udvalgte sange som f.eks.

  • Have yourself a merry little Christmas
  • En rose så jeg skyde
  • Sidste time
  • Julen har bragt velsignet bud
  • Glade Jul
  • Inderst inde
  • Dejlig er Jorden
  • Holder øje med dig

...og mange flere.

 

 

Publikum vil helt sikkert få en bevægende og dejlig oplevelse og komme i den rette julestemning – lige inden jul. Den rigtige juleoplevelse - også for virksomheden, der vil give sine medarbejdere en anderledes juleafslutning.

MAGION Café supplerer koncertoplevelsen med en juleinspireret aftenmenu bestående af hovedret med unghanebryst, grønkålsalat med appelsin og nødder, broccolimedaljon, kartoffelsufflé og orangesauce. Dertil en desserttallerken med vaniljefromage med kirsebær, chokolade og kransekage. Spisning er lukket.

Spisning starter kl. 18.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem billetlugen.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet.

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

Skulle der blive brug for overnatning i Grindsted efter arrangementet er der flere lokale muligheder.

Danhostel Grindsted-Billund. Se mere og book på www.danhostel-grindsted.dk - Hostel lige midt i Grindsted

Hotelsvanen Grindsted. Se mere og book på www.hotelsvanen-grindsted.dk. Et dejligt hotel med 54 værelser i rolige og smukke omgivelser- tæt på skov og Put and Take sø

 

MAGION Kultur & Idræt

"Synes godt om" os på facebook og få de nyeste nyheder, billeder, tilbud, m.m.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 32 22 49 60 eller skriv til os på kontakt@magion.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.