Orgdjsblacksponsor

Karina og Drengene - julekoncert

Søndag den 3. december kl. 15.00

Køb billetter

MAGION gentager succesen med julekoncerten med Karina og Drengene søndag den 3. december kl. 15. Med respekt for den gode julestemning har Karina og Drengene i samarbejde med MAGION valgt at forny julekoncert i 2017.

Koncerten flytter således i DJS Arena på grund af den store efterspørgsel efter billetter de tidligere år. Samtidig er menuen i 2017 et juleinspireret kagefad med kaffe. Musikoplevelsen er udvidet med den konservatorieuddannede saxofonist Søren Dibbern og hele tre afdelinger med musik. Karina Holgersen akkompagnerer det hyggelige kagebord, der efterfølges af en koncert i to afdelinger med dejlige julesange- og salmer samt fællessang.

Igen i 2017 ledsages Karina af hendes to drenge David og Mads. Der bliver dog længere og længere mellem de fælles optrædener, så julekoncerten i MAGION er en kærkommen lejlighed til at nyde Mads’ fine lyse tenorstemme og Davids dybe bas i samklang med Karina Holgersen.

Saxofonisten Søren Dibbern er uddannet fra Vestjysk Musikkonservatorium og er mest kendt for sin medvirken i "Jordans Drive", som også turnerer rundt i Europa. Jordans Drive gæstede MAGION i 2013.

Julekoncerten i 2017 bliver traditionen tro en god blanding af juleklassikere og nye overraskelser.

Billetsalget er i gang - køb billetterne online eller i MAGION.

Billetprisen er 180 kr. for koncert og kagebord & kaffe. Kagebordet er juleinspireret og består af 2 kager, en bolle med smør og småkager anrettet på kagefad - alt sammen med kop kaffe til.

Der sælges unummererede pladser.

VIGTIGE TIDER

Dørene åbnes kl. 14.30

Showet starter kl. 15.00

MAGION Kultur & Idræt

"Synes godt om" os på facebook og få de nyeste nyheder, billeder, tilbud, m.m.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 32 22 49 60 eller skriv til os på kontakt@magion.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.