Orgdjsblacksponsor
Foto: Mike Kollöfel

Hr. Weyse & Badehotellet

Fredag den 1. februar kl. 20

Glæd jer til en dejlig aften i selskab med Hr. Weyse – alias skuespiller Jens Jacob Tychsen – hvor han på underholdende vis tager jer med på en forrygende tur bag kameraet og fortæller historien bag den folkekære TV2-serie Badehotellet, der har taget hele Danmark med storm.

I vil bl.a. høre om arbejdet med rollen som den flamboyante Edward Weyse, sangene fra dengang og samarbejdet med skuespillere og karakterer. På allerbedste og mest charmerende Jens Jacob Tychsen-manér- vil du desuden høre, hvordan sådan en serie egentlig bliver til, samarbejdet med de andre skuespillere, dårlige anmeldelser, vind og vejr ved Vesterhavet og meget, meget mere.

I får naturligvis også et genhør med flere af de skønne gamle sange fra serien, som Jens Jacob Tychsen på magisk vis vil fremføre - og desuden fortælle historien om, hvordan de er blevet vakt til live.

Jens Jacob Tychsen er uddannet fra skuespillerskolen ved Aarhus teater og har medvirket i en lang række forestillinger på de københavnske teatre. På tv har du kunnet opleve ham i serier som Borgen, Forbrydelsen 2, Rejseholdet og Sommer.

Billet: 220 kr. inkl. gebyr.

Billet + Fru. Andersens menu: 445 kr. inkl. gebyr. (begrænset antal - der sælges ikke separate spisebilletter).

Fru Andersens menu består af en forret med butterdejsskal med stegt fiskefilet, asparges og rejesauce. Hovedretten er wienersnitzel med ærter og brasede kartofler og en dessert med Fru Andersens´ citronfromage med flødeskum

KØB BILLET

Kamera, mobil, tlf., båndoptager eller lignende må ikke anvendes i salen under showet.

Vigtige tider:

Spisning kl. 18

Dørene åbner kl. 19.30

Showstart kl. 20.

Sted: MAGION Foyer

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser.

 

Til arrangementer som dette vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information. Kørestolspladser er inklusive ledsager.

MAGION Kultur & Idræt

Sound of Christmas

Torsdag den 29. november 
Sound Of Christmas - stort juleshow med danske stjerner på scenen.

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra

Torsdag den 7. marts

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra