Orgdjsblacksponsor

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra

Torsdag den 7. marts kl. 20.

KØB BILLETTER

Det er med et helt nyt album, at den belgiske superstar Helmut Lotti kommer til MAGION torsdag den 7. marts 2019. Med sig har Lotti et orkester bestående af 22 musikere.

Helmut Lotti og The Golden Symphonic Orchestra bestående af 22 musikere har netop afsluttet en meget anerkendt og succesfuld ”Comeback Tour” i Tyskland, Østrig, Schweiz og Skandinavien - med mere end 50 koncerter alene i Tyskland. Samtidigt har Helmut Lotti arbejdet på sit nye album, som udgives i efteråret 2018.

Lottis albumsalg skal tælles i millioner og han har modtaget et utal af priser. Lotti har givet udsolgte koncerter på fornemme musikalske adresser som Bruxelles’ Vorst Nationaal, Lanxess Arena i Köln, Koncerthuset i Wien, den berømte L'Olympia i Paris, Avery Fisher Hall i New York og Lyric Theatre i Sydney. Han har sunget duetter med Andrea Bocelli, Montserrat Caballé, Eros Ramazzotti, Placido Domingo, Sarah Brightman og Cliff Richard.

Der er ganske enkelt tale om en artist med international klasse, der gæster MAGION den 7. marts.

Helmut Lotti (født 22. oktober 1969) fejrede i 2016 sin tilbagevenden efter en musikalsk pause med ”The Comeback Album”. Historien om Helmut Lotti går imidlertid helt tilbage til midten af halvfemserne. I 1995 offentliggjorde han med "Helmut Lotti goes Classic" det hidtil hurtigste og bedstsælgende album i Flandern. I løbet af de næste par år blev Helmut Lotti kendt ud over landets grænser for sin populære fortolkning af klassisk musik, men han bevæger sig ubesværet mellem flere forskellige musikalske genrer. I mere end 25 år har han således med succes fortolket og overskredet alle genrer og kulturelle grænser som en innovativ musikambassadør. I dag betragtes han som den mest succesfulde sanger i Flandern med over 13 millioner albums solgt. Den internationale belgisk fødte stjerne har modtaget adskillige priser, herunder Golden Camera og to ECHO Awards.

Billetter

Kategori A: 620 kr. inkl. gebyr / inkl. menu 820 kr.inkl. gebyr

Kategori B: 520 inkl. gebyr / inkl. menu 720 kr. inkl. gebyr

Spisning starter kl. 18.

Menuen er helstegt kalvefilet med forårsløg, ærtepure, grønne asparges, små bagte kartofler og skysauce. Dessert-tallerken med chokolademousse, romfromage med makron og hindbær samt mazarin med bær. 

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem Ticketmaster.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet.

Vær opmærksom på, at køb af enkeltstående spisebilletter pålægges et gebyr hos vores billetudbyder. Vi anbefaler derfor, at I køber billetpakkerne med show el. koncert + spisning for at undgå gebyret

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser.

Til koncerter som denne vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.

MAGION Kultur & Idræt

Sound of Christmas

Torsdag den 29. november 
Sound Of Christmas - stort juleshow med danske stjerner på scenen.

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl

Onsdag den 10. april 2019

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl