Orgdjsblacksponsor

Halfdanskerne - visefortolkning i topklasse

Søndag den 27. maj kl. 14

Mads Westfall, Lars Grand og Rasmus Vennevold har siden 2008 samarbejdet om at arrangere og fortolke sange af danske digtere som Halfdan Rasmussen og Benny Andersen. Det er blevet til adskillige albums og utallige udsolgte koncerter i hele landet - og nu besøger de tre visefortolkere MAGION.

Trioen har et stort overblik over den poetiske danske sangskat og en usædvanlig evne til at formidle kulturarven på en morsom, nærværende og underholdende måde. Det hele serveres af tre flotte, velklædte fyre med smukke, akustiske instrumenter, som fyrer den af på scenen og akkompagnerer de personlige og vellydende vokale fortolkninger.

Kom til en forrygende koncert i MAGION med visefortolkning i topklasse, fuld gang i den på scenen og masser af humor.

KØB BILLET

Billetprisen er 140 kr. 

Billet inklusive kagebord og en kop kaffe er 190 kr. 

Vær opmærksom på, at køb af enkeltstående spisebilletter pålægges et gebyr hos vores billetudbyder. Vi anbefaler derfor, at I køber billetpakkerne med show el. koncert + spisning for at undgå gebyret. 

Koncerten begynder kl. 14. Dørene åbnes kl. 13.30. Der sælges unummererede pladser.

Koncerten består af 2 x 45 minutter og foregår i MAGION Foyer.

Når du har bestilt billet med kagebord og en kop kaffe gennem ticketmaster.dk, får MAGION Café automatisk besked. Vi serverer kagetallerken og kaffe til koncertstart. Ønsker I at sidde samlet med jeres kagetallerken og kaffe købes billetterne samlet.

Der vil være mulighed for at købe kaffe på dagen.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Til koncerter som denne vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.

Koncerten arrangeres i samarbejde med MAGION Biblioteket.

 

MAGION Kultur & Idræt

"Synes godt om" os på facebook og få de nyeste nyheder, billeder, tilbud, m.m.

Brug for hjælp?

Ring til os på tlf. 32 22 49 60 eller skriv til os på kontakt@magion.dk. Vi er klar til at hjælpe dig.

Lars Lilholt - Storyteller

Lørdag den 17. november 

Koncerten Storyteller kapitel 3