Orgdjsblacksponsor

Halberg & Friends - de magiske hits

Fredag den 6. oktober - Halberg & Friends

KØB BILLLET + SPISNING

Billet: 200 kr.

Koncert + spisning: 399 kr.

De allerstørste hits som vi kender fra guitaristen og sangskriveren Poul Halberg’s hånd er nu vendt tilbage til livescenerne med et helt nyt band - Halberg & Friends. Repertoiret er håndplukket blandt de bedste sange fra de sidste 35 år - bl.a. fra Halberg Larsen, Ray Dee Ohh og egne soloalbums.

I Poul Halbergs univers har den gode melodi altid været en vigtig rød tråd og netop nu - i 30-året for udsendelsen af hans ultimative 80’er klassiker ”Magi i luften” - drager han ud med en perlerække af sine bedste sange – tænk bare på ” Efterår”, ”Spiller et Spil”, ”Jeg vil la’ lyset brænde”, ” Elskes af dig”,”Mandagsstævnemøde”, ”Brændende læber” og ”Do you really wanna leave me this way” …man kunne blive ved…

Halbergs personlige mix af inspiration fra den amerikanske pop rock tradition og vores egen nordiske tone har gennem årene formet en helt unik stil, som har resulteret i en række legendariske evergreens - skrevet i samarbejde med nogle af vores bedste tekstforfattere: bla.a. Steffen Brandt, Elisabeth G. Nielsen, Lars Muhl og selvfølgelig Mona Larsen, som skrev langt den overvejende del af teksterne til Halberg Larsen. Og det kompositoriske samarbejde med hitmageren og produceren Michael Bruun var i høj grad brændstof til det lokomotiv, der forvandlede RayDeeOhh til en af de største pop-succes’er herhjemme til dato.

Og det er virkelig nogle mangeårige ”Friends” som er med på landevejen:

Jette Schandorf (bas, kor) og Jan Sivertsen (trommer, kor) er den kreative og dynamiske duo, der igennem 35 år har været en meget vigtig faktor i selve udviklingen af Halberg’s sange – Jette’s dybe, musikalske og groovy bas i samspil med Jan’s sprudlende, stilskabende trommer.

Heidi Degn (vokal) vil med sin smukke og personlige stemme fortolke de mange gode sange i tæt samarbejde med Poul’s bluesprægede vokal og guitar. Heidi debuterede med BeePop i slutningen af 90’erne, hvor Halberg/Sivertsen producerede det første album ”Vejen er Åben” med single hittet ”Mangler dig nu”. Hun er tillige internationalt kendt med sangen ”Close to you” – produceret i samarbejde med DJ-Aligator.

Gorm Bülow (keyboards) er nyeste medlem. Med sit erfarne og kreative spil og rytmiske sikkerhed lægger han nye dimensioner til bandets sound . Gorm har bla. a. spillet med Sebastian, Jacob Sveistrup, Søs Fenger & Danseorkesteret og back'et utallige andre danske solister op. Han har endvidere været kapelmester på Cabaret (Det. Kgl. Teater), Mamma Mia (Tivoli) samt Idols (TV3).

Og står der Halberg på plakaten, er der selvfølgelig også masser af god guitar i vente på en aften, hvor han sammen med sine Friends vil give sine bedste sange nye vinger.

Glæd jer til et forrygende genhør!

MAGION Café supplerer koncertoplevelsen med en lækker aftenmenu, som kan købes på billetlugen.dk sammen med koncertbilletten.

Fik I ikke købt spisning sammen med koncertbilletten på billetlugen.dk? Køb aftenmenuen separat her.

Vi anbefaler dog, at man køber koncertbillet og spisning på samme tid.

Når du har bestilt billet med bord/menu gennem billetlugen.dk, får vi automatisk besked, og vi har hermed jeres bord klar til jer. Ønsker I at sidde ved samme bord købes billetterne samlet.

Spisning starter kl. 18.30

CAFEEN

MAGION café ligger i MAGION Kultur & Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

www.poulhalberg.dk

MAGION Kultur & Idræt

Rune Klan

Torsdag den 12. Oktober 2017

Rune Klan - Barnløs