Orgdjsblacksponsor

Gintberg re(d)der verden - live 2018

Lørdag den 27. oktober kl. 20.

GINTBERG REDDER VERDEN – LIVE 2018

KØB BILLET

Billetsalget starter mandag den 12.3. kl. 10 på www.ticketmaster.dk.

Med sit nye comedyshow ’Gintberg Redder Verden – Live 2018’ sætter den prisvindende komiker og TV-vært alt og alle på plads!

Publikum og anmeldere er begejstrede for showet, som i første omgang kører 3 uger i et totalt udsolgt Bellevue Teater nord for København. Efterfølgende er der turné i hele landet. Oslo i Norge, er som noget nyt i denne omgang også med på listen over byer der får besøg af den folkekære komikers ’World Tour’. Der meldes allerede om røde lamper og ”få billetter” mange steder – få fat i din billet til showet i MAGION nu.

Jan Gintberg har i forbindelse med offentliggørelsen af den nye LIVE turné i 2018 tilføjet følgende statement omkring showet og titlen:

“Synes bestemt at jeg havde gjort det klart? Jeg føler mig misforstået på det groveste. Jeg har tænkt mig at rede verden. Ikke redde den for fanden!”

“En vovet vandondulation. En satanisk sjov studsning. En forfriskende hovedbundsfrisering. Og så bliver det en personlig tvangsindlæggelse for mig. Den her klode fortjener at få håret sat lidt op! Det er trods alt også MIN verden og hvis det hele alligevel skal gå i lort må det vel gerne ske i en nogenlunde præsentabel tilstand ikk’?”

Billet: 345 kr. inkl. gebyr.

Billet + Spisning: 543 kr. inkl. gebyr.

Køb enkeltstående spisebillet 

Vær opmærksom på, at køb af enkeltstående spisebilletter pålægges et gebyr hos vores billetudbyder. Vi anbefaler derfor, at I køber billetpakkerne med show el. koncert + spisning for at undgå gebyret

Menuen er byg-selv-burger med tilbehør med en lækker dessert efterfølgende. Vi sørger for en frisk velkomstdrink til alle spisende gæster.

Varighed: Ca. 1,5-2 timer inkl. pause 

Kamera, mobil, tlf., båndoptager eller lignende må ikke anvendes i salen under showet.

Showet er ikke egnet for personer under 15 år.

Vigtige tider:

Spisning kl. 18

Dørene åbner kl. 19.30

Showstart kl. 20.

Mere info om showet på www.gintberg.dk.

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser. 

Til arrangementer som dette vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information. Kørestolspladser er inklusive ledsager.

 

 

 

 

 

                       

 

 

MAGION Kultur & Idræt

Lars Lilholt - Storyteller

Lørdag den 17. november 

Koncerten Storyteller kapitel 3 

 

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl

Onsdag den 10. april 2019

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl

 

 

 

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra

Torsdag den 7. marts

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra