Orgdjsblacksponsor

Geo - Hva' så nu?

Fredag den 14. september kl. 19. KØB BILLET 

Geo er en af Danmarks sjoveste komikere, og er især kendt for sin humoristiske tilgang til sin egen kræftsygdom.

”Hva’ så nu” er et sjovt og livsbekræftende foredrag, hvor Geo uden filter og med masser af humor vender de tragedier han har oplevet gennem livet, og hvordan han har vendt dem til noget positivt.
I foredraget vender Geo tunge emner såsom sin fars terror gennem hele livet, sine karrieremæssige fejltagelser, sin kræftsygdom og sin skilsmisse, alt sammen pakket ind i humor og sjove anekdoter, men uden alvoren går tabt.

Nogle forkerte karrieremæssige valg, en kræftdiagnose – og oveni det hele lige en skilsmisse også -har givet Geo meget modgang på både job- og privatfronten. Men selv, hvor det så allermest sort ud, har Geo formået at vende modgangen til noget positivt og komme tilbage på sporet hver gang. I processen med at rejse sig igen, fortæller Geo hvilke redskaber han bruger mentalt, når han er allermest presset.

Billetprisen er 180 kr. inklusive gebyr
Billet inklusive buffet er 305 kr. inklusive gebyr
Vær opmærksom på, at køb af enkeltstående spisebilletter pålægges et gebyr hos vores billetudbyder. Vi anbefaler derfor, at I køber billetpakkerne med show el. koncert + spisning for at undgå gebyret

Der sælges nummererede siddepladser.

Foredraget starter kl. 19:00 og varer til ca. 20:15 inkl. pause og spørgsmål. Dørene åbner kl. 18.30

Spisning starter kl. 17.30

Når du har bestilt billet med buffet gennem ticketmaster.dk, får MAGION Café automatisk besked. Bestiller I billetterne samlet, placerer vi jer ved samme bord.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser.

Til arrangementer som dette vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til arrangementet være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.

Geo er født i 1975 og opvokset i Aalborg. Hans borgerlige navn er Christian Geo Heltboe, men som stand-up-komiker er han bedst kendt som Geo. Han har læst engelsk og dansk på universitetet og gennemført 4 maratonløb. Geo har medvirket på et utal af dvd-udgivelser. Solo kan nævnes ‘Geo’s Garage’, ‘Ego Geo’ og 5 stand-up.dk sæsoner. Hertil kommer ‘Den Ægte Vare’ med Matthesen, Rune Klan, Mick Øgendahl, Jacob Tingleff og Carsten Eskelund. Han har medvirket ved Talegaver Til børns 10 års jubilæum og været vært på Comedy Aid 2011, sammen med Carsten Bang. Han stod også bag one-man-showet, ‘Mit Indre Dyr.

I 2013 udgav Geo bogen Ikk for sjov – om kemo og comedy, der omhandlede hans forløb og behandling for testikelkræft. Bogen blev en bestseller og trykt i 5 oplag. I 2016 udgav Geo bogen ”Hva’ så nu?” – Foredraget er baseret på bogen af sammen navn.

www.magion.dk

Arrangør

Magion, Tinghusgade 15, 7200, Grindsted

 

MAGION Kultur & Idræt

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra

Torsdag den 7. marts

Helmut Lotti & The Golden Symphonic Orchestra

Gintberg re(d)der verden - Live 2018

Lørdag den 27. oktober kl. 20.

Gintberg redder verden - comedy show

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl

Onsdag den 10. april 2019

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl