Orgdjsblacksponsor

Forladte steder - De nye eventyr

Torsdag den 23. august kl. 19.30

Køb Billet

I 8 år har Jan og Morten rejst rundt i verden og dokumenteret mere end 1000 forladte steder. Alt fra kirker, hospitaler, fabrikker og forladte huse, som står tilbage, og vidner om den tid hvor stederne stadig var funktionelle. Stederne har stået forladt i op til 15-20 år. Dette foredrag er historien om Jan og Mortens nyeste eventyr.

Foredraget er en visuel rejse ud til nogle af disse steder. Men også et indblik i fascinationen bag fænomenet og hvordan vi bliver draget af disse steder. Steder som står som monumenter om en tid der var en gang, og hvor historierne stadig hænger i lokalerne.

Det eventyrlystne makkerpar deler deres historier om stederne og fortæller om hvordan de finder dem, kommer ind i dem og hvilke indtryk stederne efterlader. Både det smukke og etiske i forfaldet, og de absurde tanker der opstår, når de træder ind i en fortabt verden.

”Vi trænger ind om natten. Sover derinde. Nogle gange bliver vi opdaget. Andre gange leger vi katten efter musen med vagterne. Og historierne har vi fra både Rusland, Indien, Albanien, Japan, Belgien, Svalbard og Lolland… Og fra vores programmer ALT FORLADT på DR2.”

Før showet serverer MAGION Café en lækker menu med citronmarineret kyllingebryst med små stegte kartofler, sommersalat, bagte gulerødder og sauce. 

Varighed: 2 x 45 minutter

Billet: 205 kr. inkl. gebyr.

Billet + Spisning: 303 kr. inkl. gebyr.

Spisebillet: 123 kr. inkl. gebyr. Købes særskilt HER.

Vær opmærksom på, at køb af enkeltstående spisebilletter pålægges et gebyr hos vores billetudbyder. Vi anbefaler derfor, at I køber billetpakkerne med show el. koncert + spisning for at undgå gebyret

 

Vigtige tider:

Spisning kl. 17.30

Dørene åbner kl. 19.00

Showstart kl. 19.30

 

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser. 

Til arrangementer som dette vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Kontakt MAGION ved billetkøb, hvis I ønsker en kørestolsplads, og der vil til koncerten være reserverede pladser til jer. Hav eventuelt  MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information. Kørestolspladser er inklusive ledsager.

MAGION Kultur & Idræt

Gintberg re(d)der verden - Live 2018

Lørdag den 27. oktober kl. 20.

Gintberg redder verden - comedy show

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl

Onsdag den 10. april 2019

Det Gode Selskab - Hvam og Øgendahl

 

 

 

Forladte Steder - De nye Eventyr

Torsdag den 23. august

Forladte Steder - Nye Eventyr med Jan Elhøj & Morten Kirckhoff