Orgdjsblacksponsor

DET GODE SELSKAB - Hvam og Øgendahl

Onsdag den 10. april kl. 19 2019

Hvam og Øgendahl er en kombi man ikke har set før: Klovnen fra Viborg og den væksthæmmede fra Falster. Men minus og minus giver som bekendt plus. Sammen tager de ud på en stand-up comedy tur drevet af begejstring, frygt, raseri og 100% videnskabelig uredelighed.

Frank : ”Vi hygger os rigtig godt i hinandens selskab. Vi er begge mænd, hvide, heteroseksuelle og født på landet – det giver faktisk en del at snakke om.. og en del at være bange for..”

Mick : ”Frank prøver at sige noget klogt, mens jeg mere koncentrerer mig om at være sjov. På den måde supplerer vi hinanden godt.

Sammen vil de bringe danskerne godt ind i foråret 2019.

Mick : ”Gå med åbent sind ind til denne specielle cocktail, hvor der både bliver skudt med bazooka og kastet med knaldperler. Et show hvor man skal regne med at have ekstra bukser med... eller acceptere at sidde i voksen-ble. Kort sagt: Det bliver pisse sjovt.”

Frank supplerer : ”ja det gør så!”

KØB BILLETTER

Kategori A: 420 kr. inkl. gebyr / Inkl. spisning 570 kr. inkl. gebyr

Kategori B: 320 kr. inkl. gebyr / Inkl. spisning 470 kr. inkl. gebyr

Showet anbefales til +15 år.

Der vil også være mulighed for at købe en menu med lækker oksefilet og årstidens grøntsager.

Spisning starter kl. 17.30

Vær opmærksom på, at køb af enkeltstående spisebilletter pålægges et gebyr hos vores billetudbyder. Vi anbefaler derfor, at I køber billetpakkerne med show el. koncert + spisning for at undgå gebyret

Køb spisebillet (uden show) 

MAGION café ligger i MAGION Kultur og Idrætscenter. Skulle I have yderligere spørgsmål vedrørende spisning, specielle ønsker eller ønsker at booke spisning til mere end 10 gæster, er I velkommen til at skrive en forespørgsel på ls@magion.dk eller ringe til cafeen på 32 22 49 60.

Se mere om showet på www.hvamogøgendahl.dk

MAGION er røgfrit. Men skulle rygetrangen alligevel trænge sig på, henviser vi til udendørsarealerne omkring MAGION, og gør samtidig opmærksom på, at trappen ude foran hovedindgangen også er røgfri.

MAGION ligger i Grindsted på adressen Tinghusgade 15, 7200 Grindsted. Vi har tilknyttet parkeringspladser foran og bagved vores bygning. Ved større arrangementer anbefaler vi at køre efter parkeringspladsen bagved MAGION på Søndre Boulevard 10, 7200 Grindsted.

Skulle begge parkeringspladser være optaget, kan man også parkere på Campustorvet overfor MAGION - dog skal man være opmærksom på tidsbegrænsningen på disse pladser.

Til arrangementer som dette vil der altid være plads til kørestolsbrugere og deres ledsager. Husk blot venligst ved billetkøb at oplyse, at I ønsker en kørestolsplads, og der vil til arrangementet være reserverede pladser til Jer. MAGION har desuden handicapfaciliteter i form af brede indgange, elevator ned til DJS Arenaen og handicapvenlige toiletter. Derudover kan kørestolsbrugere parkere tæt ved hovedindgangen, hvor de også kan entrere MAGION via rampen. Kontakt MAGION for yderligere information.

Skulle der blive brug for overnatning i Grindsted efter arrangementet er der flere lokale muligheder.

Danhostel Grindsted-Billund. Se mere og book på www.danhostel-grindsted.dk - Hostel lige midt i Grindsted.

Hotelsvanen Grindsted. Se mere og book på www.hotelsvanen-grindsted.dk. Et dejligt hotel med 54 værelser i rolige og smukke omgivelser- tæt på skov og Put and Take sø.

 

 

 

MAGION Kultur & Idræt

Caribisk romsmagning i svømmehallen

Fredag den 11. januar 
Caribisk romsmagning

Ungdoms- og Kulturskolens Gallashow 2019

Søndag den 7. april 

Ungdoms- og Kulturskolens gallashow 2019 

Den lille havfrue i svømmehallen

Lørdag den 12. januar kl. 12

Den lille havfrue i svømmehallen - FILMEVENT